Sehitler �lmez başörtüsü&türban trajikomedyası
Ozan Arif'in Tek Sitesi! - www.ozanarif.biz
Ocak 07, 2009, 12:15:38 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  

Ozan Arif
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: başörtüsü&türban trajikomedyası  (Okunma Sayısı 2385 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yağmur_
İdare Üyesi

GELİŞİM 2

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Haziran 19, 2008, 10:49:33 ÖS »

başörtüsü diye bir emir yok kitapta diyorum ben hüseyin sipahi kardeş ! ,delillerini de verdim yukarıda...sen diyorsun başörtüsü namustur ! arap geleneğini Allahın emriyle karıştırmayın ! dini konuları ehline bırakın,size sunulan herşeyi sorgulamadan kabul mü edeceksiniz?
bu arkadaşlar hem başörtüsü takıp hem de yaptıklarının yanlış olduğunu düşünebilrler mi? elbette düşünemezler !peki bırakalım taksınlar ,inançlarını yaşasınlar diyelim...demokratik ülkeyiz ya biz...bırakalım herkes kendi yanlışını yaşayıp , ülkesine de ,laik cumhuriyete de zarar versin , yobaz bir yol izleyerek...belki doğruyu görürler değil mi? Göz kırpan
Sponsor Linkler
Linkler

Linkler: 1

View Profile
Re: başörtüsü&türban trajikomedyası
« Posted on: Ocak 07, 2009, 12:15:38 ÖÖ »

ReıS
Yönetici

GELİŞİM 1

BİZ Kİ USTASIYIZ VATAN SEVMENİN...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Haziran 19, 2008, 11:15:17 ÖS »

anlaşamadığımız yer burası türbandan bahsetmiyorum türban Arap geleneğinde var olan bir adettir.Ama başörtüsü Türk kültüründe vardır Arap kültürüyle karıştırmayalım.Kültürümüz zaten bizim birleşme noktamızdr ondanda koparsak sonumuzu siz düşünün.

Atasını tanımayan it peşinde gezer
yağmur_
İdare Üyesi

GELİŞİM 2

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Haziran 19, 2008, 11:41:26 ÖS »

ne yazık ki bazı hassas konular kullanılmaya ve oraya buraya çekilmeye çok müsait... o nedenle uyanık ve bilinçli olmak ,doğruları daha fazla kişiye duyurmak zorundayız...kültürümüzde var diye erkekler başlarına fes takmıyorlar artık Göz kırpan (orta asyada takılan festen bahsediyorum),ya da araba yerine atla gezmiyor,çünkü kültür yaşayan bir olgu ve zaman içinde yenileniyor,,, ...ülkesine sahip çıkıp cumhuriyeti savunmak benim kültürden anladığım şey...ben artık bu konuda susmayı ve daha fazla konuşmamayı tercih ediyorum...umarım sağduyu galip gelecek ve aklın yolunun bir olduğunu herkes görecek...ben de elimden geldiğince ,dilim döndüğümce anlatmaya çalışıcam fırsatını buldukça...
ReıS
Yönetici

GELİŞİM 1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Haziran 19, 2008, 11:57:37 ÖS »

Senin saydıklarının önceden de işlevi aynıydı şimdi de aynı at arabası öncedende taşımacılık yapıordu şimdi de onun yerini araba aldı değişen bişey yok saydıkların birer modernleşme hareketi başörtüsünüb nodern halini göremiyorum.

bozkurt92
Yeni
*

GELİŞİM 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Haziran 20, 2008, 01:39:16 ÖÖ »

Arkadaslar basortusunu ısteeyen takar ıstemeyen takmaz bızım dınımızde zorlama yoktur fakat takan kutsal kıtabımız Kur'an-i Kerim'e uyan bır muslumanlık yasar.Bence bu unıverstelerde basortusunu yasaklamamak lazım hanı o solcular warya  adaletı esıtlıgı savunan ıste onlara soruyorum bı  tarafta her yerı uygunsuz vazıyette okula gırecek dıgerı gıremıcek bu solcular kendı ıdeolojılerını kaybetmıs ya bole  ESITLIK olmaaz !!!
ReıS
Yönetici

GELİŞİM 1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Haziran 20, 2008, 10:53:09 ÖÖ »

bizde onu demeye çalışıyoruz önce devletimizi adalet özgürlüğü kullanarak uçuruma sürüklüyorlar sonrada adalet saymıyorlar olmaz böyle şey.

çapanoğlu
Yönetici

GELİŞİM 9

uçkur sevdası değil turan sevdası aslanım

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #36 : Haziran 20, 2008, 10:54:47 ÖÖ »

dediğim gibi sen istemiyorsan inanmıyorsan takmazsın yağmur kardeşim yani eskiden osmanlı zamanında kara çarşafla geziliyordu artık başörtüsü oldu yani bunu uzatmanın bencede anlamı yok karnı açık heryerini dövme yaptırmış veya demir çaktırmış insanlar girebiliyorsa o da girsin benim anlamadığım sen namazı nasıl kılıyorsun başı açık mı

cCc_bozkurt.61_cCc
Bağımlı Üye

GELİŞİM 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Aralık 21, 2008, 04:58:21 ÖS »

ne yazık ki bazı hassas konular kullanılmaya ve oraya buraya çekilmeye çok müsait... o nedenle uyanık ve bilinçli olmak ,doğruları daha fazla kişiye duyurmak zorundayız...kültürümüzde var diye erkekler başlarına fes takmıyorlar artık Göz kırpan (orta asyada takılan festen bahsediyorum),ya da araba yerine atla gezmiyor,çünkü kültür yaşayan bir olgu ve zaman içinde yenileniyor,,, ...ülkesine sahip çıkıp cumhuriyeti savunmak benim kültürden anladığım şey...ben artık bu konuda susmayı ve daha fazla konuşmamayı tercih ediyorum...umarım sağduyu galip gelecek ve aklın yolunun bir olduğunu herkes görecek...ben de elimden geldiğince ,dilim döndüğümce anlatmaya çalışıcam fırsatını buldukça...

Bencede sukunet gerek sana kardes. Bildigin konularda yoruma acik ol.
Yukarida dediklerin solcularin savunduklari, halbuki sen burada Ülkücülük yolunda görünüyorsun.
Hayret dogrusu büyük bi celiski...

*~ ĉĆĉ~*Vatan Ne Türkiyedir Türklere Ne Türkistan...Vatan Büyük Ve Müebbet Bir Ülkedir: TURAN!*~ ĉĆĉ~*

الله_~*-., ĉĆĉ,.-*~'^'*-,C͇̿¤̿ ͇̿| *´¯`*ßøZKµ®T*´¯`* C͇̿¤̿ ͇̿|,-*'^'~*-., ĉĆĉ,.-*~_الله

cCc_bozkurt.61_cCc
Bağımlı Üye

GELİŞİM 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Aralık 21, 2008, 05:00:01 ÖS »

dediğim gibi sen istemiyorsan inanmıyorsan takmazsın yağmur kardeşim yani eskiden osmanlı zamanında kara çarşafla geziliyordu artık başörtüsü oldu yani bunu uzatmanın bencede anlamı yok karnı açık heryerini dövme yaptırmış veya demir çaktırmış insanlar girebiliyorsa o da girsin benim anlamadığım sen namazı nasıl kılıyorsun başı açık mı

Tesettür Allah'in emri degildir diyen, digerlerinide inkar etmeye müsaittir...
Bir emri kabul etmeyen bin emri kabul etmemis gibi degilmi bu durumda...

*~ ĉĆĉ~*Vatan Ne Türkiyedir Türklere Ne Türkistan...Vatan Büyük Ve Müebbet Bir Ülkedir: TURAN!*~ ĉĆĉ~*

الله_~*-., ĉĆĉ,.-*~'^'*-,C͇̿¤̿ ͇̿| *´¯`*ßøZKµ®T*´¯`* C͇̿¤̿ ͇̿|,-*'^'~*-., ĉĆĉ,.-*~_الله

yağmur_
İdare Üyesi

GELİŞİM 2

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Aralık 23, 2008, 11:02:36 ÖS »

kardeşim bunun Allahın emri olduğu senin yorumun...ve senin yorumun Allahın emri mi sanıyorsun sen ?
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Site Map1 | Site Map2 | Site Map3 | Ar�iv | Wap1 | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss